dijous, 27 de desembre del 2007

Nadal

Acabo de veure per la tele un cas que és molt il·lustratiu del Nadal dels nostres temps, o de en què s’està convertint. Un presentador ha esgrimit de forma descaradament sibil·lina l’esperit dadivós de la cadena que representa per a regalar televisors de pantalla plana a qui truqués al programa-concurs que condueix, doncs és temps d’altruisme i a ells també els agrada de fer “regals”, com a la resta de la gent de bona voluntat. Per què sibil·lina, la proposta ? com és previsible, pel resultat que els reporta : es reemborsen una quantitat que multiplica cents de vegades l’import de l’obsequi a costa de les trucades dels televidents .. ! No és per dir, precisament, que us honori enganyar amb aquestes formes, agafant tothom més sensible que de costum per trobar-nos en aquestes dates. Féu el favor de dir les coses com són, idiotes ! Anomeneu-lo sorteig, el vostre negoci, el vostre fotut lucre emmascarat ...

PD : La cadena referida es vanta de progressista, és un imperi mediàtic i com a tal, oligàrquic (ja podeu endevinar quin).

Imatge : Pierre Bourgeault - www.noistar.com

2 Comentaris:

Anònim ha dit...

¿Puedes imaginarte las caras de la gente si frente a les grandes almacenes habría esa imagen? Me parece una buena idea de experimento.oana

Anònim ha dit...

hola, llegeixo que com fa anys encara continues segueixes amb allò del nadal, recordes quan sucedio allò del tsunami i ho comentem, que tots caminaven boigs per comprar i veiamos gent en televisió que no tenia ni que menjar, és fort aquesta situació, el problema és que no se'n pot anar contra el corrent, aquesta societat aquesta repleta de consumisme, i dia a dia prolifera més. De l'única manera que es puguin canviar les coses és canviant a l'ésser humà, cosa impossible, tenim nostre xips integrat, encara que jo aporto el meu gra de sorra quan puc per intentar canviar aquesta mentalitat absurda. I quan fas coses per ajudar et criden boig, conclusió panses a ser un ésser passiu, dins de l'eixam de personatges plens de cobdícia i enveges.

Continuing in another language not to be left behind, because at the end you speak almost 4, I am pleased to return to read your mesages hope to continue this friendship for years.

Para terminar un afectuoso saludo, desde las lejanias, pero con el corazón en tú hermosa tierra, cariños, alguién que te estima, Marce.